Du Crook

Dit bijzondere trio uit Haarlem speelt een bijna onwaarschijnlijke maar o zo exotische mix van straatfähige flamenco, folk en psychedelische rock.


Dit bijzondere trio uit Haarlem speelt een bijna onwaarschijnlijke maar o zo exotische mix van straatfähige flamenco, folk en psychedelische rock. Dit onder de bezielde aanvoering van flamenco-gitarist Marnix Alexander DuCroock.

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdagavond

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdagmiddag

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zaterdagavond