De Schouw


Witte de Withstraat 80, website

Aymar Torres

Deze Arubaans-Columbiaanse zanger gitarist vertolkt op smaakvolle en warmbloedige wijze legendarische Braziliaanse bossanova- en latinhits uit de jaren '30.

vrijdag: 8:00PM - 8:30PM
@ De Schouw

Du Crook

Dit bijzondere trio uit Haarlem speelt een bijna onwaarschijnlijke maar o zo exotische mix van straatfähige flamenco, folk en psychedelische rock.

vrijdag: 9:00PM - 9:30PM
@ De Schouw

NAFT

NAFT blaft en likt aanstekelijk in je oorschelp met een eigenzinnige brassmix van house, techno en de betere beats.

vrijdag: 10:00PM - 10:30PM
@ De Schouw

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdagavond

Zaterdagavond 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdagmiddag

Voor de beste en origineelste straatartiesten uit binnen- en buitenland ga je op zaterdagavond 7 september naar de Buskerstage op het gezelligste festival dat Rotterdam rijk is: De Nacht van de Kaap! Franse violen, Britse trommels, Spaanse snaren en stembanden die de stoerste zeebonk in vervoering brengen.

Zaterdagavond