Proeflokaal Reijngoud


Schiedamse Vest 148, website

Gumbo & The Monk

“A duo with a deep southern sound and a heart full of blues”

vrijdag: 8:00PM - 8:30PM
@ Proeflokaal Reijngoud

The Magic Mumble Jumble

Onconventioneel, onorthodox en maling aan alles wat naar regels ruikt. Gooien folk, jazz, en indie in de muziekcentrifuge en ongestreken de ether in.

vrijdag: 9:00PM - 9:30PM
@ Proeflokaal Reijngoud

Natasha Cook Jenkins

Haar ongeëvenaarde stemgeluid blies de manager van David Bowie omver, scoorde 10 miljoen views op youtube. 7, 8 en 9 september zingt Natasha in Rotterdam!

vrijdag: 10:00PM - 10:30PM
@ Proeflokaal Reijngoud

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdag 6 september

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdag 7 september

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zondag 8 september