Melief Bender


Oude Binnenweg 134, website

Convoi Exceptional

Drie straatmuzikanten die de ware aard van rock-'n-roll echt begrijpen: spelen, spelen, spelen!

vrijdag: 8:00PM - 8:30PM
@ Melief Bender

Les Fanflures

Gewapend met een arsenaal aan exotische instrumenten brengt deze brassband genres als New Orleans style Jazz Funk en Franse hiphop samen in een ongeëvenaard muziekspektakel. Absolute must-see!

vrijdag: 9:00PM - 9:30PM
@ Melief Bender

Ragmob

Ragmob neemt je mee op tijdreis door het Amerika van de jaren ’30 en ’40. Honky Tonk, Hillbilly en Western Swing in de straten van Rotterdam.

vrijdag: 10:00PM - 10:30PM
@ Melief Bender

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdag 6 september

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdag 7 september

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zondag 8 september