Buskers, meld je aan!

Wil je als busker optreden op het World Port Busker Festival 2019? Of vindt je het als Rotterdamse locatie leuk opgenomen te worden in onze 2019 programmering? Meld je dan aan!

Het World Port Busker Festival is altijd op zoek naar nieuwe of oude talenten. Ben jij zo’n talent en wil jij, al dan niet geflankeerd door je band, Rotterdam trakteren op een spetterend optreden? Schrijf je dan nu in voor het World Port Busker Festival 2019.

Heb jij een kroeg, café of andere horeca-onderneming die zich leent voor een of meerdere optredens van de beste buskers uit binnen- en buitenland? Geef je dan nu op als buskerlocatie voor het World Port Busker Festival 2019!

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdagavond

Zaterdagavond 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdagmiddag

Voor de beste en origineelste straatartiesten uit binnen- en buitenland ga je op zaterdagavond 7 september naar de Buskerstage op het gezelligste festival dat Rotterdam rijk is: De Nacht van de Kaap! Franse violen, Britse trommels, Spaanse snaren en stembanden die de stoerste zeebonk in vervoering brengen.

Zaterdagavond