De Ooievaar


Havenstraat 11B, website

The Bee in the Box

Ze beheersen de gitaar en de accordeon naast een trits traditionele Schotse en Ierse instrumenten als de Ierse dwarsfluit, de bodhrán en de whistle, en zingen daarbij hardverwarmende folkliederen.

vrijdag: 9:00PM - 9:30PM
@ De Ooievaar

HerbieBlues

HerbieBlues heeft al 25 jaar de blues die hij zingt en speelt op zijn mondharmonica. Dat schuurt, stampt, swingt en klaagt.

vrijdag: 8:00PM - 8:30PM
@ De Ooievaar

Vicente José Santiago & Luna Zegers

Vicente José Santiago brengt samen met Luna Zeger een stevige portie duende. Samen met de getalenteerde zangeres is hij bekend van onder andere een optreden tijdens Top 2000 A Gogo.

vrijdag: 10:00PM - 10:30PM
@ De Ooievaar

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdagavond

Zaterdagavond 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdagmiddag

Voor de beste en origineelste straatartiesten uit binnen- en buitenland ga je op zaterdagavond 7 september naar de Buskerstage op het gezelligste festival dat Rotterdam rijk is: De Nacht van de Kaap! Franse violen, Britse trommels, Spaanse snaren en stembanden die de stoerste zeebonk in vervoering brengen.

Zaterdagavond