Vicente José Santiago & Luna Zegers

Vicente José Santiago brengt samen met Luna Zeger een stevige portie duende. Samen met de getalenteerde zangeres is hij bekend van onder andere een optreden tijdens Top 2000 A Gogo.


Een stevige portie duende mag natuurlijk niet ontbreken op het WPBF. Vicente José Santiago leerde de fijne knepen van de flamencogitaar van de Spaanse zigeunerfamilie waarin hij opgroeide. Samen met zangeres Luna Zegers is hij bekend van onder andere een optreden tijdens Top 2000 A Gogo.

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdagavond

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdagmiddag

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zaterdagavond