HerbieBlues

HerbieBlues heeft al 25 jaar de blues die hij zingt en speelt op zijn mondharmonica. Dat schuurt, stampt, swingt en klaagt.


HerbieBlues (Harbert Grezel) heeft al 25 jaar de blues die hij zingt en speelt op zijn mondharmonica. Dat schuurt, stampt, swingt en klaagt waarbij je je gaat wanen op de Mississippidelta anno de jaren ’20/’30. Buskeren zit hem in het bloed want zijn betovergrootvader Melle Zwerver was begin vorige eeuw al een straatmuzikant in de contreien van Wolvega.

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdagavond

Zaterdagavond 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdagmiddag

Voor de beste en origineelste straatartiesten uit binnen- en buitenland ga je op zaterdagavond 7 september naar de Buskerstage op het gezelligste festival dat Rotterdam rijk is: De Nacht van de Kaap! Franse violen, Britse trommels, Spaanse snaren en stembanden die de stoerste zeebonk in vervoering brengen.

Zaterdagavond