Markthal


Westnieuwland 7

Pete The Temp

Deze Britse mobiele human beatbox, loop station muzikant en spoken word poet was de absolute hit van WPBF 2017 met zijn energieke en vaak hilarische optredens.

vrijdag: 5:00PM - 5:30PM
@ Markthal

Kiloknallers

De Kiloknallers zetten de boel op zijn kop met hun aanstekelijke ska en rocksteady.

vrijdag: 7:00PM - 7:30PM
@ Markthal

Mima’s Chio Manush Orkestra

Dit gezelschap neemt je mee naar Midden-Europa, met een gepassioneerde en soms wenende mix van roma-, balkan- en sevdah-liederen.

vrijdag: 6:00PM - 6:30PM
@ Markthal

Tess et Les Moutons / Catherine Mooreland


zaterdag: 1:00PM - 5:00PM
@ Markthal

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdagavond

Zaterdagavond 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdagmiddag

Voor de beste en origineelste straatartiesten uit binnen- en buitenland ga je op zaterdagavond 7 september naar de Buskerstage op het gezelligste festival dat Rotterdam rijk is: De Nacht van de Kaap! Franse violen, Britse trommels, Spaanse snaren en stembanden die de stoerste zeebonk in vervoering brengen.

Zaterdagavond