Pete The Temp

Deze Britse mobiele human beatbox, loop station muzikant en spoken word poet was de absolute hit van WPBF 2017 met zijn energieke en vaak hilarische optredens.


Pete the Temp

Deze Britse mobiele human beatbox, loop station muzikant en spoken word poet was de absolute hit van WPBF 2017 met zijn energieke en vaak hilarische optredens. Hij reist dan ook met veel succes heel Europa af en was in zijn eigen land UK National Slam Champion. Of zijn eerdere Rotterdamse avonturen ook terugkeren in zijn boek Stage Invasion – dat verscheen onder zijn eigen naam Pete Bearder – is onduidelijk. Wij zijn blij met zijn terugkeer op WPBF.

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdagavond

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdagmiddag

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zaterdagavond