Kiloknallers

De Kiloknallers zetten de boel op zijn kop met hun aanstekelijke ska en rocksteady.


De officiële Nederlandse kampioenen straatmuziek 2019 mogen natuurlijk niet ontbreken op het WPBF. Maar belangrijker is dat het een band is met alleen maar leuke mensen die mooie muziek willen maken. De Kiloknallers werden ooit bedacht om uitsluitend op straat te spelen, maar schuwen inmiddels de kroegen ook niet. Ze zetten de boel hoe dan ook op zijn kop met hun aanstekelijke ska en rocksteady.

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdagavond

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdagmiddag

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zaterdagavond