Kiloknallers

De Kiloknallers zetten de boel op zijn kop met hun aanstekelijke ska en rocksteady.


De officiële Nederlandse kampioenen straatmuziek 2019 mogen natuurlijk niet ontbreken op het WPBF. Maar belangrijker is dat het een band is met alleen maar leuke mensen die mooie muziek willen maken. De Kiloknallers werden ooit bedacht om uitsluitend op straat te spelen, maar schuwen inmiddels de kroegen ook niet. Ze zetten de boel hoe dan ook op zijn kop met hun aanstekelijke ska en rocksteady.

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdagavond

Zaterdagavond 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdagmiddag

Voor de beste en origineelste straatartiesten uit binnen- en buitenland ga je op zaterdagavond 7 september naar de Buskerstage op het gezelligste festival dat Rotterdam rijk is: De Nacht van de Kaap! Franse violen, Britse trommels, Spaanse snaren en stembanden die de stoerste zeebonk in vervoering brengen.

Zaterdagavond