De Nacht van de Kaap


3e Katendrechtse Hoofd 25, website

Itchy Fingers

Schotser, dan Schots, maar toch uit Nederland. Oftewel, Itchy Fingers brengt the Highlands naar the Netherlands.

zondag: 8:00PM - 8:45PM
@ De Nacht van de Kaap

Mima’s Chio Manush Orkestra

Dit gezelschap neemt je mee naar Midden-Europa, met een gepassioneerde en soms wenende mix van roma-, balkan- en sevdah-liederen.

zondag: 10:30PM - 11:30PM
@ De Nacht van de Kaap

Skapiche

Een energieke uptempo party ska band die van ieder optreden een wervelende show weet te maken. Dit doen zij met hun eigen versie van SKA!

zondag: 12:00AM - 1:00AM
@ De Nacht van de Kaap

Kiloknallers

De Kiloknallers zetten de boel op zijn kop met hun aanstekelijke ska en rocksteady.

zondag: 9:15PM - 10:00PM
@ De Nacht van de Kaap

NAFT

NAFT blaft en likt aanstekelijk in je oorschelp met een eigenzinnige brassmix van house, techno en de betere beats.

zondag: 5:30PM - 6:15PM
@ De Nacht van de Kaap

Ragmob

Ragmob neemt je mee op tijdreis door het Amerika van de jaren ’30 en ’40. Honky Tonk, Hillbilly en Western Swing in de straten van Rotterdam.

zondag: 6:45PM - 7:30PM
@ De Nacht van de Kaap

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdagavond

Zaterdagavond 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdagmiddag

Voor de beste en origineelste straatartiesten uit binnen- en buitenland ga je op zaterdagavond 7 september naar de Buskerstage op het gezelligste festival dat Rotterdam rijk is: De Nacht van de Kaap! Franse violen, Britse trommels, Spaanse snaren en stembanden die de stoerste zeebonk in vervoering brengen.

Zaterdagavond