Itchy Fingers

Schotser, dan Schots, maar toch uit Nederland. Oftewel, Itchy Fingers brengt the Highlands naar the Netherlands.


Alsof het monster van Loch Ness de kroeg inzwemt, een biertje bestelt en op de bar een dansje doet, terwijl Braveheart een workshop Haggis werpen geeft op het terras. Schotser, dan Schots, maar toch uit Nederland. Oftewel, Itchy Fingers brengt the Highlands naar the Netherlands. Glasgow aan de Maas!

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdag 6 september

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdag 7 september

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zondag 8 september