Steijn


Nieuwe Binnenweg 345B, website

Tess et Les Moutons

Chansons, chansons et chansons. Oftewel, een ensemble met een hoog ooh-la-la-gehalte. Monmartre sur la Meuse is aanstaande…

vrijdag: 8:00PM - 8:30PM
@ Steijn

Mourning Glories

Dit trio met roots in Frankrijk, Canada en Mississippi mengt jodelen met murder ballads, ukulele met slechte whisky en meerstemmige zang met diepe droefenis.

vrijdag: 9:00PM - 9:30PM
@ Steijn

Pete The Temp

Deze Britse mobiele human beatbox, loop station muzikant en spoken word poet was de absolute hit van WPBF 2017 met zijn energieke en vaak hilarische optredens.

vrijdag: 10:00PM - 10:30PM
@ Steijn

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdagavond

Zaterdagavond 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdagmiddag

Voor de beste en origineelste straatartiesten uit binnen- en buitenland ga je op zaterdagavond 7 september naar de Buskerstage op het gezelligste festival dat Rotterdam rijk is: De Nacht van de Kaap! Franse violen, Britse trommels, Spaanse snaren en stembanden die de stoerste zeebonk in vervoering brengen.

Zaterdagavond