Mourning Glories

Dit trio met roots in Frankrijk, Canada en Mississippi mengt jodelen met murder ballads, ukulele met slechte whisky en meerstemmige zang met diepe droefenis.


Mourning Glories

Met drie stemmen, tokkelbanjo en speciekuipbas snijden The Mourning Glories recht in je ziel. Dit trio met roots in Frankrijk, Canada en Mississippi mengt jodelen met murder ballads, ukulele met slechte whisky en meerstemmige zang met diepe droefenis. Een klaagzang op het leven, guaranteed to swoon.

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdagavond

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdagmiddag

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zaterdagavond