Aan Zet


Schiedamseweg 1, website

Drunken Dolly

Rotterdamse folkrock met een Iers whiskeysausje.

vrijdag: 8:00PM - 8:30PM
@ Aan Zet

3D

De dochters Van Duijl nemen hun vader mee, resulterend in een bijzonder getalenteerd muziektrio dat genetisch op elkaar ingespeeld is

vrijdag: 9:00PM - 9:30PM
@ Aan Zet

Dixie Dudes

Ragtime, country, jive, calypso, cajun, folk en swingende en ranzige rauwe blues. Als klap op de vuurpijl krijg je de grootste hits van de jaren ’50 er gratis bij!

vrijdag: 10:00PM - 10:30PM
@ Aan Zet

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdag 6 september

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdag 7 september

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zondag 8 september