Chami Cool

Meertalige muziekvirtuoos die met Spaanse, Franse én Engelse nummers de zon spontaan laat schijnen


Chami Cool

Chami Cool’s wieg stond in Frankrijk, maar hij maakt furore op de straten van Barcelona. Daar zingt deze meertalige muziekvirtuoos Spaanse, Franse én Engelse nummers die de zon spontaan laten schijnen. Hij deelde ooit een podium met Manu Chao en scoorde een instant Dumpert hit met een ode aan Max Verstappen.

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdag 6 september

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdag 7 september

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zondag 8 september