Balcony Players

Tijdens het World Port Busker Festival komt dit kleurrijke gezelschap terug naar de Maasstad voor een nieuwe ronde dans- en feestplezier. Een absolute aanrader want Gypsy + Klezmer + Folk = Feest!


Toen het bonte gezelschap Balcony Players jaren geleden in wijlen Café le Vagabond aan de Nieuwe Binnenweg een concert gaf, stond de voltallige clientèle binnen vijf minuten op de bar te dansen. Tijdens het World Port Busker Festival komt dit kleurrijke gezelschap terug naar de Maasstad voor een nieuwe ronde dans- en feestplezier. Een absolute aanrader want Gypsy + Klezmer + Folk = Feest!

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdagavond

Zaterdagavond 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdagmiddag

Voor de beste en origineelste straatartiesten uit binnen- en buitenland ga je op zaterdagavond 7 september naar de Buskerstage op het gezelligste festival dat Rotterdam rijk is: De Nacht van de Kaap! Franse violen, Britse trommels, Spaanse snaren en stembanden die de stoerste zeebonk in vervoering brengen.

Zaterdagavond