Balcony Players

Energieke folk band die als doel heeft het publiek gelukkig en aan het dansen te maken.


Toen de Balcony Players jaren geleden in wijlen Café le Vagabond aan de Nieuwe Binnenweg een concert gaven, stond de voltallige clientèle binnen vijf minuten op de bar te dansen. Tijdens het World Port Busker Festival komt dit kleurrijke gezelschap terug naar de Maasstad voor een nieuwe ronde dans- en feestplezier. Een absolute aanrader want Gypsy + Folk = Feest!

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdag 6 september

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdag 7 september

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zondag 8 september