Wilhelminaplein


Wilhelminaplein

Michiel Waterman

Michiel Waterman – Troubadour uit Zuid die doorgaans in Oost te horen is. Met gitaar en mondharmonica excelleert hij in folk, blues en reggae.

zaterdag: 1:00PM - 1:30PM
@ Wilhelminaplein

Joost Wander

Opkomend Nederlandstalige singer-songwriter, multi-instrumentalist en reggae-artiest.

zaterdag: 2:00PM - 2:30PM
@ Wilhelminaplein

The Magic Mumble Jumble

Onconventioneel, onorthodox en maling aan alles wat naar regels ruikt. Gooien folk, jazz, en indie in de muziekcentrifuge en ongestreken de ether in.

zaterdag: 3:00PM - 3:30PM
@ Wilhelminaplein

Chami Cool

Meertalige muziekvirtuoos die met Spaanse, Franse én Engelse nummers de zon spontaan laat schijnen

zaterdag: 4:00PM - 4:30PM
@ Wilhelminaplein

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdag 6 september

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdag 7 september

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zondag 8 september