Let’s be Gypsies

In de geest van hun grote voorbeeld Django Reinhardt nemen de mannen van Let’s be Gypsies je mee op tijdreis naar de jaren 30 van de 20ste eeuw.


Gypsiekwartet Let’s be Gypsies komt weer naar het World Port Busker Festival! In de geest van hun grote voorbeeld Django Reinhardt nemen de mannen van Let’s be Gypsies je mee op tijdreis naar de jaren 30 van de 20ste eeuw. Boardwalk Empire met een vleugje Peaky Blinders, maar dan in Rotterdam.

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdagavond

Zaterdagavond 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdagmiddag

Voor de beste en origineelste straatartiesten uit binnen- en buitenland ga je op zaterdagavond 7 september naar de Buskerstage op het gezelligste festival dat Rotterdam rijk is: De Nacht van de Kaap! Franse violen, Britse trommels, Spaanse snaren en stembanden die de stoerste zeebonk in vervoering brengen.

Zaterdagavond