Let’s be Gypsies

Gypsiekwartet Let’s be Gypsies neemt je mee op tijdreis naar de jaren ’30 van de 20ste eeuw.


Gypsiekwartet Let’s be Gypsies komt naar het World Port Busker Festival! In de geest van hun grote voorbeeld Django Reinhardt nemen de mannen van Let’s be Gypsies je mee op tijdreis naar de jaren ’30 van de 20ste eeuw. Boardwalk Empire met een vleugje Peaky Blinders, maar dan in Rotterdam. #feestje

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdag 6 september

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdag 7 september

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zondag 8 september