Het Kurkervrouwenkoor

De Kurkervrouwen vinden troost in tranentrekkers. De stemmen gesmeerd, galmen ze het levensleed weg met het levenslied, want als je zelf de slingers ophangt wordt het leven toch nog een feest.


De dames van het Kurkervrouwenkoor brachten een geweldig repertoire van levensliederen ten gehore tijdens de De Gouden Pet. Luister hier naar hun versie van “Mexico” van de Zangeres Zonder Naam. Zouden ze mee willen doen aan het Leids Amateurkunst Festival in november????? We hopen van wel!

Geplaatst door Centrum voor Amateurkunst Leiden op Zondag 30 juni 2019

De Kurkervrouwen vinden troost in tranentrekkers. De stemmen gesmeerd, galmen ze het levensleed weg met het levenslied, want als je zelf de slingers ophangt wordt het leven toch nog een feest…Voor het World Port Buskers Festival speciaal met Rotterdamse meezingers.

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdagavond

Zaterdagavond 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdagmiddag

Voor de beste en origineelste straatartiesten uit binnen- en buitenland ga je op zaterdagavond 7 september naar de Buskerstage op het gezelligste festival dat Rotterdam rijk is: De Nacht van de Kaap! Franse violen, Britse trommels, Spaanse snaren en stembanden die de stoerste zeebonk in vervoering brengen.

Zaterdagavond