Catherine Mooreland

De Haagse busker laat iedereen smelten met haar lyrische harpnoten, eigen liedjes en romantische interpretaties van popklassiekers.


Ze is klassiek geschoold en een graag geziene busker in Den Haag en omstreken. Ook Rotterdammers zullen smelten bij haar lyrische harpnoten, eigen liedjes en romantische interpretaties van popklassiekers.

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdagavond

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdagmiddag

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zaterdagavond