Deliplein akoestisch1


Deliplein, Katendrecht

Ragmob

Ragmob neemt je mee op tijdreis door het Amerika van de jaren ’30 en ’40. Honky Tonk, Hillbilly en Western Swing in de straten van Rotterdam.

zondag: 1:00PM - 1:30PM
@ Deliplein akoestisch1

Tess et Les Moutons

Chansons, chansons et chansons. Oftewel, een ensemble met een hoog ooh-la-la-gehalte. Monmartre sur la Meuse is aanstaande…

zondag: 2:00PM - 2:30PM
@ Deliplein akoestisch1

Bucket Boyz

‘Using the simplest and most durable way to create a musical street corner chaos and fight the evils of money and power all over the world!’

zondag: 3:00PM - 3:30PM
@ Deliplein akoestisch1

Gumbo & The Monk

“A duo with a deep southern sound and a heart full of blues”

zondag: 4:00PM - 4:30PM
@ Deliplein akoestisch1

Deliplein akoestisch1


zondag: 5:00PM - 5:30PM
@ Deliplein akoestisch1

Drunken Dolly

Rotterdamse folkrock met een Iers whiskeysausje.

zondag: 6:00PM - 6:30PM
@ Deliplein akoestisch1

The Magic Mumble Jumble

Onconventioneel, onorthodox en maling aan alles wat naar regels ruikt. Gooien folk, jazz, en indie in de muziekcentrifuge en ongestreken de ether in.

zondag: 7:00PM - 7:30PM
@ Deliplein akoestisch1

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdag 6 september

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdag 7 september

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zondag 8 september