Deliplein akoestisch2


Deliplein, Katendrecht

Popkoor WOW

Het kleurrijkste koor van Rotterdam. Niet meezingen was nog nooit zo moeilijk!

zondag: 2:00PM - 2:30PM
@ Deliplein akoestisch2

Chami’s Amigos

Fijnbesnaarde Catalaanse hartendieven met een weldadig ritmegevoel. Troubadours pur sang en bijzonder leuke gasten!

zondag: 4:00PM - 4:30PM
@ Deliplein akoestisch2

Les Fanflures

Gewapend met een arsenaal aan exotische instrumenten brengt deze brassband genres als New Orleans style Jazz Funk en Franse hiphop samen in een ongeëvenaard muziekspektakel. Absolute must-see!

zondag: 5:00PM - 5:30PM
@ Deliplein akoestisch2

3D

De dochters Van Duijl nemen hun vader mee, resulterend in een bijzonder getalenteerd muziektrio dat genetisch op elkaar ingespeeld is

zondag: 6:00PM - 6:30PM
@ Deliplein akoestisch2

Michiel Waterman

Michiel Waterman – Troubadour uit Zuid die doorgaans in Oost te horen is. Met gitaar en mondharmonica excelleert hij in folk, blues en reggae.

zondag: 3:00PM - 3:30PM
@ Deliplein akoestisch2

Itchy Fingers

Schotser, dan Schots, maar toch uit Nederland. Oftewel, Itchy Fingers brengt the Highlands naar the Netherlands.

zondag: 7:00PM - 7:30PM
@ Deliplein akoestisch2

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdag 6 september

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdag 7 september

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zondag 8 september