De Pui


Oostzeedijk Beneden 221 A-B, , website

In2Fout

In2Fout heeft geen poespas nodig om hun publiek stil te krijgen. Akoestisch, zuiver en fantastische nummers. Ze komen gewoon uit Nederland en dat is maar goed ook, want onder het NAP klinkt alles beter.

vrijdag: 8:00PM - 8:30PM
@ De Pui

Michiel Waterman

Michiel Waterman – Troubadour uit Zuid die doorgaans in Oost te horen is. Met gitaar en mondharmonica excelleert hij in folk, blues en reggae.

vrijdag: 9:00PM - 9:30PM
@ De Pui

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdag 6 september

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdag 7 september

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zondag 8 september