Rommelhond

Oude rammelgitaren, een banjo en een trekzak. Je leest het goed; een banjo! Altijd goed!


Vol op het orgel, maar dan zonder orgel. Oude rammelgitaren, een banjo en een trekzak hebben ze wel. Gewoon Nederlandstalig, dus met een beetje geluk kunnen we het nog verstaan ook. Genre? Onvervalste oer-Hollandse Nederfolk! Bijzonder authentiek, dus vergelijkingen gaan bij voorbaat mank.

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdag 6 september

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdag 7 september

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zondag 8 september