3D

De dochters Van Duijl nemen hun vader mee, resulterend in een bijzonder getalenteerd muziektrio dat genetisch op elkaar ingespeeld is


De passievruchten rollen niet ver van de boom. En al helemaal niet in Huize van Duijl waar vaderlief zijn lieftallige dochters van kinds af aan de muziek in indoctrineerde. Het resultaat mag er zijn, een bijzonder getalenteerd muziektrio dat genetisch op elkaar ingespeeld is. Dat hoor je niet vaak!

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdag 6 september

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdag 7 september

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zondag 8 september