Dax

Extravert, authentiek en eigenzinnig; dat is Dax!


DAX

Extravert, authentiek en eigenzinnig. Drie overlappende karakter- eigenschappen die we wel vaker tegenkomen bij mensen die van muziek hun metier maken. Ook de Rotterdamse singer-songwriter Dax Niesten kan hierover meepraten. Uitgerust met haar gehavende gitaar zet zij haar eigenzinnige denkbeelden over de wereld om haar heen om in songs die vriend en vijand in vervoering brengen. Rotterdam zag haar al eerder bij Motel Mozaique en nu is het World Port Busker Festival aan de beurt.

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdag 6 september

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdag 7 september

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zondag 8 september