Convoi Exceptional

Drie straatmuzikanten die de ware aard van rock-‘n-roll echt begrijpen: spelen, spelen, spelen!


Convoi Exceptional

Bij de de mannen van Convoi Exceptional giert de rock-‘n-roll door de genen.  Ze weten hoe ze hun publiek op moeten zwepen met energieke improvisatieklanken en pompende live beats en zijn daarom geen onbekenden in festivalland. Sinds 2006 speelden ze onder meer op Oerol, de Parade, Zwarte Cross, Pinkpop, Surfana en Into The Woods.

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdag 6 september

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdag 7 september

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zondag 8 september