Chami’s Amigos

Fijnbesnaarde Catalaanse hartendieven met een weldadig ritmegevoel. Troubadours pur sang en bijzonder leuke gasten!


Het Barcelonese gitaarduo Chami Cool speelde tijdens de eerste editie van het World Port Busker Festival de stad plat en ze stalen en passant een vrouwenhart of veertig. Dit jaar nemen ze hun vrienden mee. Troubadours pur sang en bijzonder leuke gasten!

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdag 6 september

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdag 7 september

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zondag 8 september