Bucket Boyz

‘Using the simplest and most durable way to create a musical street corner chaos and fight the evils of money and power all over the world!’


Bucket Boyz

In de goede oude tijd was onze hoofdstad nog een republikeins bolwerk waar krakers en kunstenaars agenten pestten en zwartrijden in de tram een burgerrecht was. En hoewel Mokum tegenwoordig gebukt gaat onder een pandemische plaag, Anne Fleur hetende bakfietsmoeders, zijn er her en der nog Amsterdammers te vinden die niet profiteren van de opheffing van de dividendbelasting. Drie van hen komen naar Rotterdam met als doel (wij citeren):

‘Using the simplest and most durable way to create a musical street corner chaos and fight the evils of money and power all over the world!’

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdag 6 september

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdag 7 september

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zondag 8 september