Bear Valour

Donkere folk met dromerige, verlangende ondertoon, naadloos doorvlochten met het stemgeluid van vier zangeressen.


Bear Valour is het gezelschap rondom frontvrouw Aileigh Awad. Donkere folk met dromerige, verlangende ondertoon, naadloos doorvlochten met het stemgeluid van vier zangeressen. De formatie mocht in 2015 de publieksprijs van de Grote Prijs van Rotterdam in hun prijzenkast bijzetten, waarna hun single Mourning Gloom een ‘Beste Track-nominatie’ in de wacht sleepte voor de Rotterdam Music Awards 2016. Op dit moment werken zij hard aan hun eerste echte plaat, maar voordat het zover is, zie je deze waanzinnige band op het World Port Busker Festival in Rotterdam!

Op vrijdag 6 september strijken de buskers neer in en rond diverse Rotterdamse cafés en andere horeca-gelegenheden. Geniet onder het genot van een wijntje, fris of koud glas bier van de oorstrelende capriolen van de beste buskers van het universum en daarbuiten. 

Vrijdag 6 september

Zaterdag 7 september begeven de buskers zich in hun natuurlijke habitat, oftewel op straat. Op bekende Rotterdamse pleinen en winkelstraten toveren zij de binnenstad eigenhandig om in een worldvision songfestival dat zijn weerga niet kent.

Zaterdag 7 september

Het Deliplein op Katendrecht staat op zondagmiddag 8 september in het teken van de apotheose van het World Port Busker Festival: The Battle of the Buskers. Tientallen Buskers komen naar Katendrecht voor een middagvullend programma vol muzikaal spektakel en vertier.

Zondag 8 september